Showroom

Autoservice Den Blanken geeft u graag advies omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij hebben een divers aanbod staan van gebruikte auto’s, wat regelmatig wordt ververst. Kom gerust eens langs om te kijken naar ons actuele aanbod of voor het maken van een proefrit.

 

Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van te voren bellen naar 0172-602629 .  Zo voorkomt u eventueel een onnodige reis en kunnen wij rekening houden met uw komst!

 

Afleverpakketten

Al onze occasions worden afgeleverd met een geldige APK van minimaal 6 maanden en een vloeistoffen controle. Ook zijn de prijzen inclusief tenaamstellingskosten. Wij bieden wij twee afleverpakketten aan. Voor auto’s boven de €4500,- hebben we het afleverpakket BOVAG. Vanaf €495,- krijgt de auto een volledige onderhoudsbeurt, 6 maanden BOVAG-garantie en een complete reinigingsbeurt.

 

Daarnaast hebben we ook een afleverpakket voor auto’s onder de €4500,-. Voor €295,- krijgt de auto een nieuwe APK, een volledige onderhoudsbeurt, 3 maanden garantie en een complete reinigingsbeurt.

 

Zoekopdrachten

Staat uw droomauto niet in ons huidige aanbod? Of kunt uw gewenste auto niet vinden op het internet? Geef uw wensen bij ons aan en wij gaan graag voor u op zoek! Via ons landelijke netwerk van occasions bent u zeker van een betrouwbare auto. Wij voeren een inspectie uit op eventuele schade, de status van de auto, tellerstand etc. Wij nemen het zoeken voor u uit handen, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goede auto koopt.  

 

Wilt u dat wij voor u op zoek gaan? Mail dan naar  verkoop@autoservicedenblanken.nl

 

Inruilen

Wilt u uw huidige auto inruilen? Wij staan voor u klaar! Bij ons krijgt u altijd een goede inruildeal voor uw auto. Op onze occasion-pagina kunt u aangeven of u uw huidige auto in wilt ruilen door op ‘vraag offerte aan’ te klikken. Wilt u meer weten over het inruilen van uw huidige auto? Neem dan contact met ons op!