Onderhoud & reparatie bij Autoservice Den Blanken in Ter Aar

Onderhoud auto

Of het nu gaat om een nieuwe auto of een wat oudere auto; het is nu eenmaal een feit dat elke auto onderhoud nodig heeft. Daarmee verkleint u de kans dat er onverwachte reparaties aan uw auto nodig zijn. Ook scheelt dit u op de langere termijn qua kosten. Autoservice Den Blanken in Ter Aar controleert uw auto bij een beurt standaard op verschillende belangrijke punten. We beschikken over gekwalificeerde monteurs die aandachtig en gestructureerd uw auto nakijken. Dat zorgt direct voor een helder beeld van de staat waarin uw auto verkeert op technisch gebied.

Hoe vaak is auto-onderhoud nodig?

Een auto heeft in principe minimaal een keer in het jaar een onderhoudsbeurt nodig. Verschillende onderdelen in de auto moeten nu eenmaal met enige regelmaat gecheckt worden. De huidige moderne auto’s geven vaak zelf al aan (bijvoorbeeld via een melding op het instrumentenpaneel) dat onderhoud nodig is. Na het verloop van een aantal gereden kilometers bijvoorbeeld of als het al weer een jaar geleden is dat de auto een onderhoudsbeurt kreeg. Let dus goed op de meldingen die uw auto geeft en kies er op tijd voor om de auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage te brengen. Heeft uw auto ook een APK nodig? Combineer deze werkzaamheden dan in onze garage.

Kosten van een onderhoudsbeurt

Bent u benieuwd wat de kosten van onderhoud aan uw auto zijn bij Autoservice Den Blanken? U krijgt daar vooraf bij ons een helder antwoord op. Het bedrag is namelijk per situatie anders. Het zit hem bijvoorbeeld in wat voor merk en welk type auto u rijdt. En hoe goed en hoe vaak in voorgaande jaren het onderhoud aan uw auto gedaan is. Bij ons komt u met auto-onderhoud in elk geval nooit voor verrassingen te staan. Als we defecte onderdelen tegenkomen tijdens de check, nemen we eerst contact op met u en overleggen we met u welke opties er zijn.

Een onderhoudsbeurt voor uw voertuig bij Autoservice Den Blanken laten doen? Neem dan contact met ons op of plan gelijk een werkplaatsafspraak in. 

 

Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Bij Autoservice Den Blanken houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht en zo nodig kunt u tijdens de werkzaamheden beschikken over een vervangende wagen.

Camper onderhoud

Wanneer u met uw camper op vakantie gaat dan is het belangrijk dat de camper veilig en betrouwbaar is. Een goede, regelmatige onderhoudsbeurt van uw camper is daarvoor een vereiste. Onze garage is zo ingericht dat het campers makkelijk kan ontvangen en heeft een speciale brug voor campers. De meeste onderdelen zijn op voorraad zodat u camper snel klaar is voor gebruik. Wij verzorgen het jaarlijks onderhoud en APK aan uw camper, maar ook voor specialistische reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

onderhoud en reparatie 3.jpg