Vooraanzicht Autoservice Den Blanken in Ter Aar

Over ons

Autoservice Den Blanken is in 2012 opgericht door Fred den Blanken. In de afgelopen jaren heeft hij zijn bedrijf langzaam maar zeker uitgebouwd. Inmiddels staat er een enthousiast team van 5 medewerkers. Zij besteden veel zorg en aandacht aan u en alles in en rondom uw auto.

Vakkundig, betrouwbaar en flexibel gaat ons team om met de meest ingewikkelde storingen, die zij dankzij cursussen en diverse storingsapparatuur vaak snel en moeiteloos op kunnen lossen. Ook mensen die een betaalbare en goede tweedehandsauto zoeken zijn bij ons aan het juiste adres.

Historie

Fred den Blanken is in 2012 gestart op de locatie van voormalig Autobedrijf Avanti. Dit bedrijf was al sinds 1977 gevestigd aan de Kerkweg in Ter Aar. Na 41 jaar vond de eigenaar Piet Voortman dat de tijd rijp was om het bedrijf over te dragen. In Fred den Blanken heeft hij een energieke opvolger gevonden, die bewezen heeft dat hij Autoservice Den Blanken vol enthousiasme en passie runt.

Onze eigen app

Met de Autoservice Den Blanken app profiteert u van verschillende voordelen. Ontvang automatisch herinneringen aan uw APK, maak eenvoudig een afspraak of chat met een van onze collega’s. Het enige wat u hoeft te doen is de app te installeren en uw kenteken te registeren!

BOVAG

Autoservice Den Blanken is een universeel autobedrijf en een van de weinige BOVAG-gecertificeerde autobedrijven in Ter Aar. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Daarnaast staat het BOVAG-keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

 

wgZTssNtkudexltNNvAAZldIlDpeIIYGseHnFElI.jpeg
PYN4v8Geo4JSevAclmbr053DUJHFtjeCehGWt5Eu.jpeg
2FMFSZhNpTa4niIzWzF4dBVKOq9wwBL0ruCGHr1N.jpeg
u2sPn17U2eNkUVoiXptzBIW7tyEiAp5jkCqOkQ3H.jpeg